Mød en redningsmand fra Hvide Sande

Torsdag, den 9. november kl. 18:30 – 21:30

Vi har været så heldige at få kontakt til Søren "Lomme" Larsen fra Kystredningstjenesten i Vestjylland (Hvide Sande)



”Alt er ikke strandinger og katastrofer, der findes også redninger og lettelse. Dét sætter vi fokus på ved foredrag af redningsmanden gennem 40 år, Søren ”Lomme”, der kommer og fortæller om sit virke som redningsmand i Hvide Sande.

Søren ”Lomme” har selv prøvet at stå i den anden ende af en redningsaktion og være den der blev reddet af de brave redningsmænd.

Da han var blot 15 år strandede hans skib ud for Hvide Sande, og han blev reddet i land af Redningsvæsenet i 1972. Den dag besluttede Søren ”Lomme” sig for, at han også ville redde folk.

Jeg har ikke tal på hvor mange, jeg har reddet, men jeg ved lige præcis hvor mange, jeg ikke kunne redde, siger Søren Lomme.

Han går til arbejdet som redder med ydmyghed, og de 40 års tjeneste har givet ham mange historier at dele: om den tekniske udvikling af redningsarbejdet, om hvad man nu ved om at holde nedkølede søfolk i live og om pudsige og tragiske hændelser i Redningsvæsenet.


Vi spiser klokken 18:30 til 19:00, hvorefter der ryddes af bordene, således at vores gæst kan starte klokken 19:15. Vi beder alle være behjælpelige med at holde tiden.

Denne aften er klubben vært og serverer 2 forskellige slags supper med hjemmebagt brød til. Drikkevarer kan købes.

Vigtigt med tilmelding af hensyn til bespisning. Tilmeld dig senest den 3. november ved at klikke her


Vi glæder os til en spændende aften!

Aktivitetsudvalget