S/Y SKJOLDMØEN stævner ud


S/Y SKJOLDMØEN stævner ud

 Invitation til Klubaften torsdag, den 20. april kl. 19:00 

 

Vintersæsonens sidste klubaften handler om 3 års sejlads udad den store blå sti. Modsat tidligere arrangementer med denne annoncering er det denne gang ikke fortid men fremtid, vi taler i. Du starter med at lytte til Skjoldmøens admiral Maiken og kaptajn Martin og hvem ved - måske vil dine indspark være lige de erfaringer og den inspiration, der er brug for her 2 måneder før fortøjningerne tages. De Canariske øer - Vestindien  -  Panama kanalen. Se selv mere om planerne på www.skjoldmoen.dk

Aktivitetsudvalget sørger for et par stykker smørrebrød til dig, hvis du tilmelder dig senest tirsdag, den 18.april. Der spises fra kl. 19:00, og oplæg forventes at starte kl. 19:30. Drikkevarer er for egen regning.


Tilmeld dig ved at klikke her - senest den 18. april.

 

Maiken & Martin skriver:

Den 25. juni 2023 stævner Skjoldmøen ud fra Nivå havn med kurs mod oplevelser ude i verden. Den faste besætning ombord består af skipper Martin (38 år), admiral Maiken (39 år) og letmatroserne Paja (5 år) og Una (8år). Det er en drøm, vi har arbejdet på i mere end 10 år, som vi nu realiserer. Vores plan er at sejle rundt på vores skønne blå klode i ca. 3 år. Vejen til langturseventyr kan være mange, og vi vil gerne dele vores overvejelser og forberedelser (som vi slet ikke er i mål med endnu!). Vi håber på, at oplægget kan bruges til dialog og inspiration, og vi vil meget gerne høre om oplevelser og erfaringer med langturssejlads fra andre NT-medlemmer.  

 

Spørgsmål kan rettes til Ulla eller Susanne på aktivitetsudvalg@nivaa-tursejlere.dk