Bestyrelsens efterårsbrev

Kære medlemmer i Nivå Tursejlere

 

De sidste dages vejr bringer et klart budskab om, at sejlsæsonen er ved at lakke mod enden, og vi skal til at hygge os inden døre. Vi har i 2022 været begunstiget med meget fint sejlvejr og masser af sol.

Vores klub er også fået en del nye medlemmer. Det er dejligt at være et godt alternativ til de andre klubber på havnen. Bestyrelsen arbejder i øjeblikket med, hvordan vi kan byde de nye medlemmer velkommen og hurtigt få dem ind i vores klubs fællesskab med alle de nedskrevne og specielt ikke nedskrevet ting. Mere om det når vi er komme lidt længere i processen.

 Klubben har lavet klubture til både Landskrona og Kastrup med mange deltagere. Det tegner godt for sæsonen 2023. Har du ideer og forslag til destinationer, så tag fat i en fra aktivitetsudvalget eller bestyrelsen så vi kan få lavet nogle spændende ture næste år.

Martin har gjort en stor og utrættelig indsats for at få medlemmerne ud og sejle om tirsdagen i vores uformelle aftensejlads. Det er mange rigtig glade for, og jeg er sikker på, at han får et klap på skulderen af deltagerne, når de møder ham på havnen.

Vores fredagsbar har været godt besøgt igennem sæsonen. Det er godt at se, at der kommer mange medlemmer forbi og siger hej. Flere af fredagsbarerne er blevet forlænget med formelle og uformelle grill/fællesspisninger. Det er gode eksempler på vores sociale DNA.

Klubben afholdt den årlige fisketur den 1. oktober med fællesfrokost med de friskfangede fisk – og fra onsdag den 5. oktober starter vi med vinterens Aktive onsdage. Det er vores klubmøder med aktuelle ting som fx erfaringer med motorvedligeholdelse, tjek af redningsveste mv. Har du gode ideer om emner, skal du tage fat i aktivitetsudvalget, som koordinerer.

Vi holder standernedhaling den 13. november hvor vi mødes kl. 12 og nedhaler standeren. Herefter er der fællesfrokost. Men mere om det fra aktivitetsudvalget når vi nærmere os datoen for arrangementet.

I august fik vi malet og renoveret vores stakit omkring huset af aktive medlemmer. I januar skal vi have malet og nyindrettet vores klubhus. Bestyrelsen har udpeget Poul-Erik som tovholder på projektet. Men vi kunne godt tænke os en lille gruppe, som kan bidrage med ideer til indretning og udsmykning. Har du lyst til at påvirke, hvordan vores klubhus kommer til at se ud, så meld dig til Poul-Erik. Vi skal også have hjælp fra medlemmerne med det praktiske arbejde med at rydde og male huset indvendigt, så har du en masse energi, så må du meget gerne melde dig.

Nu kan vi se frem til at vores både skal vinterklargøres for at komme på land eller forblive i vandet. Det er første år, hvor havnepersonalet selv skal forestå optagningen. Det bliver spændende at se, hvordan bådene bliver placeret. Jeg tænker der vil kræve lidt tålmodighed og fleksibilitet fra alle sider. Samme forhold gør sig gældende, når A-Broen skal skiftes og alle ”vinterbåde” skal flyttes.  Jeg tænker det er godt, at vi har et fint klubhus, hvor man kan få en kop varm kaffe og lidt støtte, hvis det hele bliver lidt uoverskueligt.

 

På bestyrelsens vegne

Ulf