Efterårs-aktiviteter i Nivå Tursejlere

Fredag, den 9. september tændes grillen kl 18…..

 

Sæsonen går på hæld   - - -   men det er ikke rigtig inde-tid endnu. 

Et par dage i september tænder vi grillen kl. 18. Så er der lejlighed til at snakke lidt med de andre NT'ere på terrassen eller i huset. Du medbringer selv menuen. Grillen tændes to fredage i forlængelse af fredagbaren   -   den 9. og 16. september kl 18. Tilmelding er ikke nødvendig.

 


Eftersommeren har været stærkt vanedannende. Fantastisk vejr. Vi har allerede indbudt til endnu en fælles sejlads 24. - 25. september. Den går til Kastrup Lystbådehavn med besøg på Den Blå Planet med eksklusiv rundvisning og besøg backstage. Bådløse medlemmer er også velkomne!


Se mere og tilmeld dig via hjemmesiden, klik her. Tilmeldingsfristen er 18. september.

 


Sæt også kryds i kalenderen for den traditionelle årlige fisketur lørdag, den 1. oktober 2022. Skippermøde kl. 9:30 og frokost kl. 13:00.

 


Den fælles erfaringsudveksling gennem ”Aktiv onsdag” finder sted første og tredje onsdag i hver måned. Vi starter op onsdag den 5. oktober  2022 kl 19-21. I hører nærmere om valgte temaer.

 


Efterårets klubaftener meldes ud senere i september. Vil du gætte indholdet? En livline kunne være ”brand”. Men er det stærk mad, vi taler om?  Eller er det slukning af brand til søs? Eller er det begge dele?  Mere om det senere….

 


Gode ideer eller ønsker? Giv et praj på aktivitetsudvalg@nivaatursejlere.dk