FÆLLESTUR TIL LANDSKRONA - LØRDAG DEN 18. JUNI TIL SØNDAG DEN 19. JUNI2021 var fattig på fælles sejladsaktiviteter grundet corona. Det er heldigvis en saga blot, så i år har vi planlagt

 

FÆLLESTUR TIL LANDSKRONA - LØRDAG DEN 18. JUNI TIL SØNDAG DEN 19. JUNI

 

Vi har lånt Landskrona Segelsällskaps klubhus, som ligger i den første havn, Lustbåtshamnen, om bagbord, når du anduver Lanskrona fra nord. 

 

Vi vil forsøge at reservere liggepladser i havnen. Det er en lille havn, men hvis vi stuver os lidt sammen, går det nok. Ellers er der masser af plads i den nye store havn lige øst for Lustbåtshamnen.

 

Landskrona har meget at byde på f.eks. slottet Citadellet og Citadellkolonierna. Der er fine faciliteter på havnen og i klubhuset, så vi har gode rammer for fælles grill-middag m.m.

 

Af hensyn til planlægningen er det vigtigt for os, at vi i god tid - senest 2. juni - får en forhåndstilkendegivelse af deltagerantal. Så derfor beder vi dig om at tilmelde dig fællesturen her eller via hjemmesiden/kalenderen.

 

NB! Det er kun nødvendigt at tilmelde et medlem for hver deltagende båd. På tilmeldingssiden er der et felt "Kommentér aktiviteten". Her bedes du skrive bådens navn og hvor mange personer, du forventer I kommer inkl. børn/børnebørn og gæster/gaster.  Husk at klikke på det blå felt "Slå op", når du har skrevet oplysningerne.

 

Tilmeldingen bedes som sagt foretaget senest den 2. juni. Herefter vil du modtage nærmere information om fællesturen.

 

Vi glæder os til at se mange tursejlere til en rigtig NT fællestur.

 

AKTIVITETSUDVALGET

 

 


Slottet citatellet

 

Citadellkolonierna