Formandens forårsbrev


Foråret er på vej, og vi er klar til at starte en ny sæson. Det markerer vi med vores standerhejsning, lørdag den 2. april kl. 12:00. Vi håber, at rigtig mange finder vej til havnen og hjælper med at vi får sat vores stander på den rigtige måde. At vores berømte NT-tag-selv-bord også er attraktiv, gør ikke dagen dårligere. (husk tilmelding senest den 31. marts – gerne før)

 

De forskellige foreninger på havnen har planlagt, at vi i år vil genindføre en havnedag. Det sker lørdag, den 11. juni, hvor hele havnen vil summe af masser af aktiviteter. Nivå Tursejlere skal selvfølgelig også bidrage til denne dag. I planlægningsgruppen (Ulf fra NT) har vi forskellige ideer, men er meget åbne for aktiviteter som kan præsentere vores klub på bedste vis. Vi får også brug for hjælp fra medlemmerne til at gøre denne dag helt special. Vores aktivitetsudvalg ønsker at få en lille pause fra deres mange gøremål, så har du mulighed for at hjælpe i løbet af dagen, så kontakt Ulf eller en fra bestyrelsen. Vi forestiller os, at vi vil sælge pølser og drikkevarer, måske lægge et par turbåde ved klubhuset og byde gæster på ”åbent skib” og fortælle om de mange glæder der er ved at sejle. Levende musik på terrassen, foredrag med den undervisningsansvarlige fra Den blå Planet er også på tegnebrættet. Mulighederne er mange, men det kræver hjælp fra medlemmerne.

 

Det med at hjælpe på havnen er også en efterspurgt aktivitet. I samarbejde med havnefoged Linda har det nye Brugerråd indført en ”jobcafe”. Tanken er, at interesserede mødes hver 14. dag foran havnekontoret -   startende den 30/3 kl. 9:00. Her vil Linda byde på kaffe og fortælle om aktuelle projekter, hvor havnen gerne vil have hjælp. F.eks. har havnen købt nye borde/bænke i samlesæt, der skal samles og opsættes. Har du tid til at yde en lille indsats i nogle timer, vil det gøre vores havn til et bedre sted at være. Alle foreninger vil blive indbudt, så der vil også blive lejlighed til at lære hinanden at kende på tværs af foreningerne. Og det er vel i grunden ikke så dårligt. Det er uformelt og den enkelte kan deltage i det omfang, man har tid/lyst.

 

Med sejlerhilsen

Ulf