Formandens Nytårshilsen 2020/21

Kære medlemmer

Rigtig godt nytår til Jer alle. Som vores statsminister siger, er vi stadig lukket ned og skal passe på hinanden. Foreløbig er alt lukket til den 17/1. Jeg har en stærk fornemmelse af, at det trækker yderligere ud.

Det rammer selvfølgelig også Nivå Tursejlere. Det er super ærgerligt, da det kunne være dejligt, at vi kunne mødes igen til hyggeligt samvær, som jo er et af de bærende elementer i vores klub. Specielt nu, hvor de fleste både står på land.

Vores næste officielle arrangement er nytårskuren, og den er aflyst. Faktisk er der ikke planlagt nogle arrangementer i den nærmeste fremtid.

På havnen er den nye D bro kommet på plads. Der mangler redningsstiger, strøm, fastgørings-klamper og vand. Det er arbejder, som gerne skulle laves hen over vinteren, så vi er klar til sejlsæsonen.

Jeg tænker, der vil være mere orientering til jer alle sidst i februar måned efter det næste driftsbestyrelsesmøde. Her skal vi bla. snakke om bådkran, vaskeplads, vogn til transport af både mellem bådkran og vinterplads, samt visionerne for fremtiden.

Lad os håbe, at alle kan blive vaccineret, så vi fra april kan være sammen igen. Jeg ved aktivitetsudvalget brænder for at lave en masse gode arrangementer, når vi igen kan mødes.

Med håbet om en god sejlsæson – trods alt

Ulf